Γιορτές 2009-2010 - Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Παναγίας

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Γιορτές 2009-2010

Εκδηλώσεις > Γιορτές

Γιορτή λήξης έτους

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγία , έγινε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2009-2010. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση "Τρελοπαρέες του καλοκαιριού". Την παράσταση παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς των μαθητών του σχολείου μας, οι οποίοι στο τέλος με ένα ζεστό χειροκρότημα αποχαιρέτησαν τα παιδιά από το σχολείο μας.
Μετά το τέλος της γιορτής ακολούθησε βράβευση των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης που αρίστευσαν.
Υπεύθυνες της γιορτής ήταν οι δασκάλες: Κελέση Μαρία και Κελέση Χριστίνα.



                       

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Τη Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, έγινε η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσίαση των θεατρικών "Το κρυφό σχολειό" από τους μαθητές της ΣΤ1 τάξης και "Χρυσές σελίδες του 21" από τους μαθητές της ΣΤ2 τάξης. Υπεύθυνες της γιορτής ήταν οι δασκάλες Κελέση Μαρία και Κελέση Χριστίνα.



Γιορτή Χριστουγέννων

 Στις 23 Δεκεμβρίου έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο καινούριο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας. Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν οι δάσκαλοι Κλητσινίκος Δημήτρης, Παπασαραφιανός Θανάσης και η δασκάλα Κίκα Χρυσούλα.





                             Γιορτή  Πολυτεχνείου

 Στις 17 Νοεμβρίου 2009 έγινε στο σχολείο μας, η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου, από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές των Ε΄ και Δ΄ τάξεων. Υπεύθυνες της γιορτής ήταν οι δασκάλες Κελέση Μαρία και Κελέση Χριστίνα.
Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές άφησαν λίγα λουλούδια στο Ηρώο.





Γιορτή 28η Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου 2009 έγινε στο σχολείο μας από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης η γιορτή για την επέτειο του "Όχι". Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές της Ε΄ και Δ΄ τάξης.Υπεύθυνες της γιορτής ήταν οι δασκάλες Κελέση Μαρία και Κελέση Χριστίνα.
Στις 28 Οκτωβρίου 2009, στον ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου, το σχολείο μας παρακολούθησε τη θεία λειτουργία. Αμέσως μετά ακολούθησε, στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, κατάθεση στεφανιών και ομιλία από τη δασκάλα Κελέση Μαρία. Στη συνέχεια έγινε η καθιερωμένη παρέλαση.










Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού