Γιορτές 2010-2011 - Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Παναγίας

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Γιορτές 2010-2011

Εκδηλώσεις > Γιορτές

Γιορτή 25ης Μαρτίου

Την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, έγινε η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσίαση του θεατρικού "Ξύπνα Ραγιά" από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Επίσης ποιήματα απάγγειλαν οι μαθητές των Δ΄ & Ε΄ τάξεων. Υπεύθυνη της γιορτής ήταν η δασκάλα Μπίνιου Βαγγελιώ.




 


Γιορτή Χριστουγέννων 2010

Στις 22 Δεκεμβρίου 2010 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας. Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν οι δασκάλες Τρουλιανού Παρασκευή, Κίκα Χρυσούλα  και ο δάσκαλος Κλητσινίκος Δημήτρης. Παρουσίασαν τις θεατρικές παραστάσεις "Νύχτα Χριστουγέννων" οι μαθητές της Α΄ τάξης και "Ο χρόνος και οι 12 μήνες" οι μαθητές της Β΄ τάξης.




Γιορτή  Πολυτεχνείου

Στις 17 Νοεμβρίου 2010 έγινε στο σχολείο μας, η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου, από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης. Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές των Ε΄ και Δ΄ τάξεων. Υπεύθυνη της γιορτής ήταν η δασκάλα Βαγγελιώ Μπίνιου.
Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές άφησαν λίγα λουλούδια στο Ηρώο.



Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου 2010, έγινε στο σχολείο μας η γιορτή για την επέτειο του "Όχι"από τους μαθητές των Ε1, Ε2 & ΣΤ΄ τάξεων . Υπεύθυνη της γιορτής ήταν η Δασκάλα Θεατρικής Αγωγής Σταυρίδου Ελισάβετ. Παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση "Ένας στρατιώτης μουρμουρίζει στο μέτωπο" του Νικηφόρου Βρεττάκου από το Ανθολόγιο της Ε΄-ΣΤ΄ Δημοτικού. Ανάλυση  - τεχνικές ταμπλώ βιβάν – ανασύνθεση της σκέψης του στρατιώτη.




 

Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού