Γιορτές 2016-2017 - Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Παναγίας

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Γιορτές 2016-2017

Εκδηλώσεις > Γιορτές

Γιορτή Χριστουγέννων 2016

Στις 23 Δεκεμβρίου 2016 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας. Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν ο δάσκαλος Πασχάλης Κωνσταντίνοε και οι δασκάλες Κίκα Χρυσούλα και Τρουλιανού Παρασκευή.  Επίσης ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου με υπεύθυνη τη δάσκαλα μουσικής Λιναρδή Στέλλα.


Γιορτή 17 Νοεμβρίου

Στις 17 Νοεμβρίου 2016, έγινε στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου, από τους μαθητές της Ε΄ τάξης. Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές των ΣΤ΄ και Δ΄ τάξεων. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν ο δάσκαλος της Ε' τάξης Παπαευαγγέλου Ιωάννης και η Μουσικός του σχολείου μας Λιναρδή Στέλλα.
Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές άφησαν λίγα λουλούδια στο Ηρώο.


Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου 2016, έγινε στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, η γιορτή για την επέτειο του "Όχι" από τους μαθητές των Δ, Ε & ΣΤ τάξεων. Υπεύθυνος της γιορτής ήταν ο Δάσκαλος Ζαχαράκης Αθανάσιος και στη μουσική η Καθηγήτρια Μουσικής Λιναρδή Στέλλα.


Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού