Γιορτές 2011-2012 - Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Παναγίας

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Γιορτές 2011-2012

Εκδηλώσεις > Γιορτές

Γιορτή λήξης έτους 2012

Στις 12 Ιουνίου και ώρα 19:30, στο θέατρο του Δήμου, έγινε η γιορτή λήξης του σχολικού έτους 20011-2012. Οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση -αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο «Μένουμε πάντα παιδιά»  
Υπεύθυνοι: Κρικελίκου Κόμνου- Πασχάλης Κωνσταντίνος – Κόθρος Αθανάσιος
Τραγούδια από μαθητές των ΣΤ΄, Ε2΄ , Α΄  τάξεων. Υπεύθυνος: Δημηνάκης Νικόλαος





Γιορτή 25ης Μαρτίου

Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, έγινε η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσίαση του θεατρικού «Το μεγάλο τσίρκο - Ξύπνα Ραγιά»  από  τους μαθητές και τις μαθήτριες των  ΣΤ΄ 1 & ΣΤ΄ 2  τάξεων. Υπεύθυνοι γιορτής: Κόθρος Αθανάσιος,  Πασχάλης Κωνσταντίνος, Κρικελίκου Κόμνου. Χορωδία: Δημηνάκης Νικόλαος    

    

             
     

Γιορτή Χριστουγέννων 2011

Στις 22 Δεκεμβρίου 2011 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας. Στη γιορτή συμμετείχαν οι μαθητές των Α΄ και Β΄ τάξεων του σχολείου μας. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν η δασκάλα Τρουλιανού Παρασκευή και ο δάσκαλος Παπασαραφιανός Αθανάσιος. Παρουσίασαν τις θεατρικές παραστάσεις "Νύχτα Χριστουγέννων" οι μαθητές της Α΄ τάξης και "Τα Χριστούγεννα του κυρίου Στριγκλάκη" οι μαθητές της Β΄ τάξης. Επίσης ακούστηκαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου με υπεύθυνο το δάσκαλο μουσικής: Δημηνάκη Νικόλαο.






Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Στις 27 Οκτωβρίου 2011, έγινε στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, η γιορτή για την επέτειο του "Όχι"από τους μαθητές των Ε1, Ε2 & ΣΤ1΄, ΣΤ2΄ τάξεων . Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν οι Δάσκαλοι των ΣΤ τάξεων Πασχάλης Κωνσταντίνος και Κόθρος Αθανάσιος και ο Μουσικός του σχολείου μας Δημηνάκης Νικόλαος.





Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού