Γιορτές 2013-2014 - Δημοτικό Σχολείο Μεγάλης Παναγίας

Αναζήτηση
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Γιορτές 2013-2014

Εκδηλώσεις > Γιορτές
Τη Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, έγινε η γιορτή για την επέτειο της 25ης Μαρτίου με την παρουσίαση 2 θεατρικών  από  τους μαθητές και τις μαθήτριες των  ΣΤ΄ 1 & ΣΤ΄ 2  τάξεων. Υπεύθυνοι γιορτής:Παπαευαγγέλου Ιωάννης, Παπασαραφιανός Αθανάσιος Χορωδία: Δημηνάκης ΝικόλαοςΓιορτή Χριστουγέννων 2013


Στις 20 Δεκεμβρίου 2013 έγινε η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας, στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας.


Το πρόγραμμα της γιορτής:
Θεατρικό από  μαθητές και μαθήτριες της Α΄   τάξης.
Υπεύθυνοι:
Τρουλιανού Παρασκευή    
  
Θεατρικό από μαθητές και μαθήτριες της  Β΄ τάξης.
 Υπεύθυνοι:
Πασχάλης Κωνσταντίνος

Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του σχολείου
Υπεύθυνος  : Δημηνάκης Νικόλαος


Γιορτή Πολυτεχνείου

Στις 15 Νοεμβρίου 2013, έγινε στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, η γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου, από τους μαθητές των ΣΤ΄ τάξεων. Στη γιορτή συμμετείχαν και οι μαθητές των Ε΄ και Δ΄ τάξεων. Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν οι δάσκαλοι των ΣΤ τάξεων Παπαευαγγέλου Ιωάννης, Παπασαραφιανός Αθανάσιος και ο Μουσικός του σχολείου μας Δημηνάκης Νικόλαος.
Μετά το τέλος της γιορτής οι μαθητές άφησαν λίγα λουλούδια στο Ηρώο.


(Οι φωτογραφίες είναι σε χαμηλή ανάλυση για προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών)


Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Στις 25 Οκτωβρίου 2013, έγινε στο κτίριο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Παναγίας, η γιορτή για την επέτειο του "Όχι" από τους μαθητές των Δ, Ε1, Ε2 & ΣΤ1΄, ΣΤ2΄ τάξεων . Υπεύθυνοι της γιορτής ήταν οι δάσκαλοι των ΣΤ τάξεων Παπαευαγγέλου Ιωάννης, Παπασαραφιανός Αθανάσιος και ο Μουσικός του σχολείου μας Δημηνάκης Νικόλαος.(Οι φωτογραφίες είναι σε χαμηλή ανάλυση για προστασία των προσωπικών δεδομένων των παιδιών)


Άδεια Creative Commons
Αυτό το εργασία χορηγείται με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού 4.0 Διεθνές .
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού